Dibuang Negeri Kerana Terlalu Hensem | Dapat Hadiah Mercedes Benz Dari Peminat Wanita Misteri

Di Buang Negeri Kerana Terlalu Hensem | Dapat Hadiah  Mercedes Benz Dari Peminat Wanita | OTTAWA : Seorang lelaki yang dilaporkan pernah dibuang negeri dari Arab Saudi kerana terlalu kacak mendapat tuah yang tidak disangka apabila menerima sebuah kereta Mercedes daripada peminat misterinya.

Lelaki Paling Hensem abad ini

Omar Borkan al-Gala, 23, pernah dibuang dari negara asalnya kerana terlalu kacak hingga dibimbangi akan menarik perhatian ramai wanita.

Namun, beliau bijak menggunakan kelebihan yang ada padanya dengan memilih kerjaya sebagai model.

“Saya menerima hadiah Mercedes G55 sempena sambutan harijadi saya daripada seorang wanita misteri,” katanya kepada majalah In Touch.

Selain menerima hadiah, Omar juga dikatakan kini mula membina tapak dalam kerjaya lakonan apabila membintangi sebuah filem pendek bersama bintang terkenal Navid Negahban. – Sinar Harian

P/S: Samalah nasib aku dengan mamak nie, tapi aku di buang ke negara Zimbabwe sebab terlalu bijak, hensem tu x dak..kikiki

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Carlos Santiago said...

MMG HENSEM. Hhahahaha

Katak Comel said...

hensem sgt pn x bole..
tp klu comey mcm katak ni..kompom rmai org ske..kahkah

paripariputih said...

sian dia ni.. kena buang negara ek?? pe kata suh dia duk malaysia ni.. ramai jer yg sudi amek dia jadi pakwe.. eh kbai :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sembang Makrifat

Powered by Blogger.