Jom Lihat Menteri Shabery Cheek Di Hentam Keras Oleh Pengunjung Facebook | Kurang Ajar Betul !!!!

Jom Lihat Menteri Shabery Cheek Di Hentam Oleh Pengunjung Facebook | Shabery Cheek merupakan Menteri  Komunikasi Dan Multimedia Malaysia, anak kelahiran Kijal Terengganu dan merupakan ahli politik yang menonjol di peringkat Pusat dan merupakan Ahli Umno yang terpelajar berbanding Ahli-Ahli Parlimen lain di Terengganu yang x berapa terpelajar.

 Baru-baru nie, beliau  telah membuka akuan Facebook bertujuan mendekati rakyat melalui media sosial itu, status yang dibuat menjadi bualan pengguna media sosial terbabit, bagi akulah status yang dibuat oleh beliau sungguh daif dan membuat aku tergelak, antaranya komen berkenaan tayangan filem pada waktu Maghrib, korang baca dan nilailah sendiri..hehe..

Aku yang komen membina pun di banned, kalau dah x leh terima kritikan x yah bukak FB laa, buka kilang kain laa..hehe..Kalau asik  nak pujian dan bodek jea sepanjang masa, macam manalah nak tahu kesusahan rakyat yang menderita...Joom layan print Screen ini

Print Screen Status Shabery Cheek Di Facebook

Print Screen Status Shabery Cheek Di Facebook

Print Screen Status Shabery Cheek Di Facebook

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

Mawardi Yunus said...

huh pemimpin yang xleh terima teguran..

Que Achmad said...

hujah kurang cerdik si pemimpin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sembang Makrifat

Powered by Blogger.