Jurugambar Ditumbuk Benjy ( Khaeryl Benjamin ) Kerana Merakam Gambarnya

Jurugambar Ditumbuk Benjy (  Khaeryl Benjamin ) Kerana Merakam Gambarnya | Benjy atau nama sebenarnya, Khaeryl Benjamin bertindak agresif apabila menumbuk jurugambar akhbar yang sedang menjalankan tugas.

Jurugambar Ditumbuk Benjy (  Khaeryl Benjamin ) Kerana Merakam Gambarnya

Aktor yang merupakan anak kepada seniwati Azean Irdawaty itu mengasari dan menumbuk jurugambar yang merakam wajahnya serta menepis beberapa kamera jurugambar lain sewaktu dia dan 5 lagi rakannya dibawa ke Mahkamah Majistret Ampang untuk mendapatkan perintah tahanan reman.

Pagi Rabu lalu, Benjy ditahan selepas polis membuat serbuan di sebuah kondominium di Bukit Antarabangsa kira-kira jam 11.30 pagi. Hasil serbuan, polis berjaya menemui dadah seberat 4.7 gram yang disorok di salah sebuah bilik di kondominium tersebut.

Selain dirinya, turut ditahan adalah 5 yang lain termasuk bekas pembantu peribadi Benjy dan dua wanita berusia antara 27 hingga 38 tahun .Ujian mendapati Benjy positif dadah jenis syabu. – MyNewsHub

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.