Kesesatan Syiah ( Gambar ) | Ritual Kesesatan Syi'ah Menyambut 10 Muharram

Kesesatan Syiah ( Gambar ) | Ritual Kesesatan Syi'ah Menyambut 10 Muharram | Kalau kita rajin membaca dan meneliti ayat-ayat al.Quran di sana terdapat banyak ayat-ayat yang mengingatkan kita supaya menjaga diri dan juga ahli keluarga, terutamanya menjaga dari disiksa dan diazab di dalam api neraka dan selainnya elak kesusahan dan kebinasaan di dunia,

Disebalik larangan ( mencampakkan diri ke lembah kebinasaan dan kerosakan) terdapat tidak kurang banyaknya yang menyuruh manusia mencari kesejahteraan di dunia dan di akhirat. Suruhan itu diiringi dengan panduannya yang lengkap dan sempurna iaitu al.Quran dan al.Hadith.
 
Untuk selamat dari tercampak ke lembah kebinasaan semestinya manusia memerlukan panduan dari al.Quran dan al.Hadith.(wahyu Allah dan Rasul-Nya)


Moga Allah selamatkan kita dari fitnah Syiah yang dashyat ini, mereka membuat perkara bidaah yang sesat, Adakah Nabi Muhammad, Hassan, Hussein, Saidina Ali masih hidup mereka akan merestui perkara ini, tidak sama sekalikan..Kita amat mencintai Ahlul Bait dan kecintaan kita melebihi kecintaan pada diri sendiri dan keluarga. Kita sebagai Ahli sunnah juga mencintai sahabat nabi Abu Bakar, Umar , Usman yang telah di kafirkan oleh Syiah Imamah. Moga Allah memberi hidayah kepada mereka kembali kepangkal jalan.
Artikel Menarik Lainnya2 comments:

Anonymous said...

Memang Syiah adalah satu firkah yg sesat·Apa yg menghairankan kita di Malaysia yg terang-terang mengaku pengikut Mazhab Syafie masih mengamalkan amalan bidaah yg disadurkan dari Syiah.
Kenapa ulama takut untuk menjelaskannya?
Cubalah teliti memorendum Syiah kepada YDA dan sebarkan ke dlm blog!

BudakHitam said...

Syiah sesat lagi menyesatkan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.