Remaja Perempuan Sanggup Menggelar Tangan Sehingga Berlumuran Darah Akibat Putus Cinta ( Gambar )

Remaja Perempuan Sanggup Menggelar Tangan Sehingga Berdarah Akibat Putus Cinta ( Gambar ) | Aku ambil gambar nie, kat Page Tok Adi yang glemer tu, tulaa manusia akhir zaman putus cinta sikit nak bunuh diri, mana nak letak muka mak bapak korang. Setakat putus cinta nak kecoh orang lain dah kahwin 30 tahun boleh bercerai..Nie lah akibatnya terpengaruh dengan cerite-cerite korea laa nie ( Kaki DVD bak kate Pak Jabit ..
 ISLAM sangat menghargai jiwa manusia. Allah SWT berfirman dalam surah an-Nisa ayat 93 iaitu yang bermaksud: “Dan sesiapa yang membunuh seorang mukmin dengan sengaja, maka balasannya ialah neraka jahanam, kekal di dalamnya, dan Allah SWT murka kepadanya dan melaknatnya serta menyediakan baginya azab seksa yang besar.”

Sumber: Facebook Page Tok Adi, sudi2  lah jenguk page nie kkk...hehe

Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.