Senarai 10 Model Kereta Yang Mengalami Penurunan Harga | HARGA KERETA TURUN

Senarai 10 Model Kereta  Yang Mengalami Penurunan Harga | KUALA LUMPUR 9 Jun - Langkah kerajaan untuk menurunkan harga kereta secara berperingkat sebagai memenuhi aku janji dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 mula menampakkan hasilnya apabila 10 buah model kereta telah mencatatkan penurunan.
Sepuluh model yang telah menurunkan tanda harganya di pasaran setakat ini ialah Peugeot 308 (11 peratus), Volkswagen Golf (7.1%), Viva (5.4%), Myvi (4%), Persona (3.8%), Alza (3.4%), Preve (3%), Honda Jazz Hibrid (2.5%), Saga (1.1%) dan Exora (0.7%).

Sumber :© Utusan Melayu (M) Bhd
 P/S: adakah inikah yang dipanggil penurunan harga kereta, setahu akulah Promosi tahun-tahun lepas lebih tinggi dari peratus penurunan ini..haha..Insuran untuk kereta camne, dengar cete dah naik..Adussssssss..Cammonlah jangan memperbodohkan aku lagi..mood sedih..

Artikel Menarik Lainnya3 comments:

Yan Ty said...

Kereta turun harga.. new car perhaps?

Anonymous said...

Yup, Harga kereta mulai ada penurunan harga, untuk mengetahui penurunan harga kereta yg mutakhir, Please go to MAI Automotive e-Community Forum - http://www.mai.org.my/ver2/index.php/forum/index

Tinta Asyraf said...

Tipu belaka tu...

meh le lawat TintaAsyraf.Com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.