Surat Terbuka Hamas Kepada Pemimpin Hizbullah ( Hasan Nasrullah ) | Syiah Yang Hipokrit

Surat Terbuka Hamas Kepada Pemimpin Hizbullah ( Hasan Nasrullah ) | Penganut agama Syiah sangat bangga dengan berita bahawa "Iran membantu Hamas" dalam perang melawan Israel. Ikon terbaru mereka adalah peluru berpandu M75, yang kemudian dengan tegas ditolak oleh Bara 'Nizar Rayyan, bahawa peluru berpandu M75 dihasilkan oleh Al-Qassam.
Ini adalah surat ditulis dari Hamas yang ditujukan kepada Hasan Nasrullah. Bara 'Nizar Rayyan, salah seorang pemimpin Hamas (anak kepada DR Nizar Rayyan), melemparkan kritikan keras kepada Setiausaha Agung Hizbullah Lebanon itu.

"Ya Hasan Nashrallah, jangan anda mencari sensasi ( nama ) di Gaza, sementara anda membela Bashar Assad yang melakukan jenayah terhadap ahli Sunnah...

Brigade Al-Qassam telah memalukan anda dan membuat anda malu, dan menegaskan bahawa peluru berpandu mereka dihasilkan di dalam negeri.

Peluru M75: iaitu (M) singkatan Muqadimah, salah satu pemimpin Al-Qassam yang telah syahid, dan (75) menandakan lapangan tembak nya (75 KM).

Peluru berpandu Al-Qassam adalah 100% dibuat di Gaza, dan kami tidak berhutang kepada  belas kasihan kamu!

Berita itu telah sampai kepadaku, bahawa rejim Syria bangga akan peluru berpandu mereka yang dihantar ke Gaza ..

O pembunuh jahat ...

Wahai engkau yang menggeledah rumah dan pejabat para pemimpin Hamas di Damsyik, dan anda menyita semua kandungannya, dan kemudian anda membakar dengan lilin merah,

Setelah semua itu, apakah masih layak bagi anda untuk mendakwa kebanggaan terhadap peluru berpandu kami?! "

-

Sejak revolusi Syria meletus sampai sekarang, tercatat bahawa 1024 pelarian Palestin telah syahid di Syria, korban kebiadaban tentera syiah Bashar Assad.

Tentera Bashar merupakan unit Syiah di dunia, yang terdiri daripada tentera Pengawal Revolusi Iran, Hizbullah Lebanon, Jaish al-Mahdi Iraq, dll.
 
Sumber: Detik Islam.blogspot.com

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.