Ustaz Azhar Idrus (UAI) Adalah Punca Kekalahan Barisan Nasional Kelantan | MUKA DEPAN SINAR HARIAN

Ustaz Azhar Idrus (UAI) Adalah Punca Kekalahan Barisan Nasional Kelantan | MUKA DEPAN SINAR HARIAN | Sinar Harian hari ini memaparkan satu tajuk menyatakan bahawa punca kekalahan BN adalah disebabkan banner-banner memaparkan kata-kata  Ustaz Azhar Idrus ( UAI ) 
antara alasan dikemukakan BN dalam dalam lima petisyen.

EDISI KELANTAN | USTAZ AZHAR IDRUS PUNCA KEKALAHAN UMNO DAN BARISAN NASIONAL
kadang-kadang aku tergelak jugak dengan petisyen yang dikemukakan oleh BN Kelantan, bukan apa suka meniru, Pakatan buat ini depa pun nak buat. Last-last bagi alasan tak munasabah, kalau lah disebabkan kata-kata Ustaz Azhar Idrus penyebabkan kekalahan UMNO Kelantan di jadikan isu bermakna seluruh negara harus dia di kemukakan petisyen kerana UMNO pun gunakan media terutama TV3 dan kata -kata Najib pun merata-rata.Aishhhh

Kalau kat Terengganu pulak, kata-kata Ulama 2 Juta  bersepah di simpang-simpang jalan kampung aku, menyatakan mengundi PAS itu haram kerana bersekongkol dengan DAP.. apparaa...  Pagi-pagi buat aku tergelak dah Sinar nie...hahaha

Sumber: Sinar Harian

Artikel Menarik Lainnya



1 comments:

Anonymous said...

sinar pown akhbar saper...ko kene sedar tu..duri dlm daging tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Loading...

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.