Abby Abadi Dah Kahwin Baru [GAMBAR] Sudah 12 Hari Menikah Dan Kenal Selama 2 Minggu , Tahniah Moga Kekal Ke Akhir Hayat

Abby Abadi Dah Kahwin [GAMBAR], Tahniah Moga Kekal Ke Akhir Hayat | Tahniah Abby abadi, aku terlihat cerita ini kat Page JKKK, semoga dengan perkahwinan yang baru ini memberi ketenangan dan kebahagiaan kepada Abby Abadi 

Gambar ini diberi kapsyen:-
Dipendekkan cerita, Sebenarnya sudah 12hari dia sah menjadi suami Sy. Maaf sbb maklumkan lambat pd kalian…. ALLAH kami dulukan. Insyallah, majlisnya dlm bulan Raya nnti. Lokasi belum pasti. Doakan Ini jodoh… krn kami saling tidak mengenali antara satu sama lain. Baru 2mggu kenal, ALLAH tunjukkan jalan ke sini… Syukur!!
Majlis perkahwinan mereka akan diadakan selepas umat Islam menyambut hari raya dan khabarnya mereka berdua masih memilih tarikh yang sesuai. Tahniah diucapkan kepada Abby, semoga berkekalan ke akhir hayat.

gambar- abbyabadi- bersama-suaminya.jpg

gambar- abbyabadi- bersama-suaminya.jpg

Gambar-Suami-Abby-Abad-Farhan.jpg

Gambar-Suami-Abby-Abadi.jpg


Sumber: Facebook  Untuk Baca Lagi ( Sila Klik )

Artikel Menarik Lainnya1 comments:

Ummar Farouk said...

Salam admin, mohon linkkan blog saya http://nukeufo89.blogspot.com ke dalam senarai bloglist admin.
Diharap admin sudi memperkenankan permintaan saya. Saya sudah letakkan link blog admin, kakisembang.com ke dalam senarai bloglist di sidebar blog saya. Saya mahu memajukan pemikiran masyarakat menerusi pendedahan agama dan motivasi untuk kesedaran sejagat. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.