Akibat Mencium Hidung Polis Wanita ini Dipenjara | Pelik Tapi Benar

Akibat Mencium Hidung Polis Wanita ini Dipenjara | Pelik Tapi Benar | - Florida : Peggy Hill (62), perempuan asal Florida, Amerika Syarikat, ditangkap kerana tuduhan mencium hidung seorang polis pada Sabtu (29/6/2013) malam. Ia kemudian dipenjara atas tuduhan melakukan kejahatan berupa hubungan fizikal dengan penguatkuasaan undang-undang. 
Akibat Mencium Hidung Polis Wanita ini Dipenjara | Pelik Tapi Benar
Awalnya pihak berkuasa tengah menanggapi laporan atas pertengkaran yang terjadi antara Hill dan salah satu jirannya di Bradenton ketika kes penciuman “paksa” itu terjadi.

Berdasarkan laporan penangkapan pejabat Sheriff Manatee County, yang diperoleh media tempatan The Smoking Gun, Sarjan Randy Lamb sedang berbicara dengan Hill ketika perempuan itu tiba-tiba mencondongkan tubuhnya dan mencium polis itu di hidungnya.

“Hill mendekati polis itu dan mencium hidungnya tanpa izinnya. Polisi itu menjauh dari Hill dan menghapus air liur dari hidungnya, berusaha untuk membawa perempuan itu ke tahanan dan perempuan itu mulai bergumul dengan polis tersebut,” tulis seorang petugas kepolisian dalam sebuah laporan.

Menurut laporan Sun-Sentinel yang dikutip Huffington Post, para petugas mencatat bahawa Hill pada akhirnya mengakui bahawa ia minum kira-kira tiga gelas wain sebelum melakukan tindakan tersebut.
Dari sebuah carian di laman Pejabat Sheriff Manatee County terungkap bahawa Hill masih berstatus tahanan dengan jaminan sebanyak 5,000 dollar AS. – kompas.com

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.