Amaran !!!!! | Jauhi Daripada Memakai Pakaian Seperti Di bawah ( Gambar ) Menjelang Bulan Puasa Yang Mulia Lagi Berkat

Amaran !!!!! | Jauhi Daripada Memakai Pakaian Seperti Di bawah Menjelang Bulan Puasa Yang Mulia Lagi Berkat | Aku harap di dalam bulan puasa nnti tiada kaum hawa yg memakai legging dan skinny jeans khususnya di pasar ramdhan dan tempat tempat terbuka..ingat sbb anda kaum lelaki kehilangan pahala puasa..hehe

tiada kaum hawa yg memakai legging dan skinny jeans khususnya di pasar ramdhan

Fesyen legging dan skinny jeans nie dah merebak ke kampung-kampung dah, kadang tu aku tengok lebih hebat dari Bandar lagi. Kalau x malu dengan sendiri, malu laa sikit dekat family..Apa pun tahun nie aku harap x jumpalah lagi orang yang tidak hormat bulan puasa nie. Wallahualam

Artikel Menarik Lainnya



1 comments:

Topik said...

Semoga puasa tambah berkat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.