Blogger Lucah Alvin Dan Vivian Hasilkan Klip Pornografi Dengan Tangan Berbalut! | Mohon Pihak Berkuasa Ambil Tindakan Tegas Kepada Malaun nie

Blogger Lucah Alvin Dan Vivian Hasilkan Klip Pornografi Dengan Tangan Berbalut! | Mohon Pihak Berkuasa Ambil Tindakan Tegas Kepada Malaun nie | Budak 2 ekor nie aku tengok makin hari makin melampau, kalau dah sampai bikin video lucah dan sebarkan di media sosial. PASANGAN Alvin dan Vivian tidak perlu diperkenalkan lagi. Mereka mencetuskan kegemparan apabila menghasilkan video lucah dan menerbitkan banyak klip-klip pendek yang membincangkan topik mengenai seks secara terbuka. 

Vivian sendiri pernah dikecam kerana bergambar dengan Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah serta ‘membaluti’ tubuhnya dengan bendera Barisan Nasional tak lama dulu.
Baru-baru ini Vivian cedera parah dibahagian tangannya kerana disamun dan ditetak seorang lelaki yang tidak dikenali berhampiran rumahnya di pinggir Kuala Lumpur.

Blogger Lucah Alvin Dan Vivian Hasilkan Klip Lucah

Walaupun baru saja keluar dari wad disebabkan kecederaan yang dialaminya, ia tidak menghalang Vivian dan kekasih kesayangannya itu meneruskan ‘hobi’ mereka merakamkan adegan seks untuk tontonan ramai.

Terbaru, dengan tangan yang masih berbalut, Vivian dan Alvin kembali dengan ‘hasil karya’ terbaru mereka!

Nampaknya walau diserang dan disamun, ia tidak pernah ‘menghalang’ atau lebih tepat lagi, memberi pengajaran kepada mereka agar tidak terus melakukan perbuatan mengaibkan sebegitu.

Anda nilai dan tafsirlah sendiri…. – MyNewsHub

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

ibnu marzuki al firdaus said...

taat "suami"

Hazeman Huzir said...

Saya memanggil semua untuk berhenti re-post gambar dan youtube video mereka.
Logik saya adalah seperti yang tertulis di dalam blog saya:

http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/07/alvin-vivian-bak-ku-teh-ramadhan-dan.html

Salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.