Pembunuhan Kejam, Wanita Dibunuh Dengan Leher Ditikam, Dada Dirodok

Pembunuhan Kejam, Wanita Dibunuh Dengan Leher Ditikam, Dada Dirodok | Jenayah di negara kita semakin hari semakin membimbangkan, bukan setakat pasar raya jea dirompak malahan kejadian rompakan dan curi di masjid pun dah menjadi-jadi. Desakan hidup antara punca berlakunya perkara ini. Bagi akulah penyelesaian daripada semua masalah ini adalah kembali dengan Islam dan Allah pencipta kita sudah membuat panduan di dalam Al-Quran Dan Al-Hadis kenapakah manusia mencari selain panduan dan hidayah lain daripada itu..Fikir-fikirkanlah..

Pembunuhan Kejam, Wanita Dibunuh Dengan Leher Ditikam, Dada Dirodok

Lima kesan tikaman termasuk empat di dada dan satu di leher dipercayai menggunakan pisau ditemui pada tubuh seorang wanita yang menanggung azab lebih sejam sebelum menemui ajal di Jeti Maling, berdekatan Dataran Sibu Fasa II, malam kelmarin.

Mangsa dipercayai diserang sebelum diheret ke dalam semak di kawasan itu.

Sebelum kejadian, mangsa, Chiew Ming, 40, bersendirian menunggu feri untuk pulang ke rumah keluarganya di Sungai Bidut, sebaik selesai kerja, jam 8 malam.

Mangsa yang menetap di Jalan Chong Sang, di sini, dan masih bujang menunggang motosikal berhenti di jeti terbabit sebelum diserang individu tidak dikenali.

Sumber berkata, ketika diserang, seorang wanita yang melalui tempat kejadian terdengar suara individu menjerit meminta pertolongan.

Berikutan itu, dia yang dibantu orang ramai kemudian melakukan pemeriksaan dan menemui mangsa dalam keadaan nyawa-nyawa ikan dan berlumuran darah sebelum memaklumkan kejadian itu kepada polis.- Metro

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.