SEMAKAN SECARA ONLINE e-Penyata Gaji 2013 (Slip Kakitangan Kerajaan) | Semakan Online Slip Gaji Terkini

Semakan Online e-Penyata Gaji 2013 (Slip Kakitangan Kerajaan) (Awam)Semakan Online Slip Gaji Terkini [2013] | Dunia di hujung jari. Tak payah susah-susah pergi beratur panjang di mana-mana pejabat untuk membuat semakan online atau membuat bayaran. Semuanya di hujung jari Korang je...

e-Penyata Gaji 2013 Semakan Online, Semakan Penyata Gaji Dan Laporan Secara Online, Semak penyata pendapatan tahunan.

Kalau dahulu nak slip gaji memang kena tunggu gaji, sekarang anda sudah boleh menyemak slip gaji anda secara online menerusi Laman Portal Rasmi Jabatan Akuantan Negara Malaysia (ANM).

Biasanya dalam masa 1 hari sebelum gaji, slip gaji bulan berkenaan sudah dipaparkan dalam laman portal berkenaan. Untuk akses ke laman berkenaan secara semakan online, pengguna kali pertama perlu mendaftarkan diri mereka. Untuk membuat Semakan Penyata Gaji Online anda boleh terus ke laman berkenaan di www.anm.gov.my untuk terus mengakses  semakan online

Disini ianya lebih memudahkan kita untuk membuat semakan penyata gaji secara online. Selain anda boleh buat semakan gaji online, anda juga boleh menyemak penyata pendapatan tahunan. Penyata gaji anda juga akan senantiada ada disini dan bila-bila masa sahaja anda boleh cetak untuk sebarang urusan secara online atau semakan secara online. 

Bagi yang belum pernah mendaftar, anda boleh mebuat pendaftaran online melalui pautan yang kami sediakan di bawah ini. SEMAKAN SECARA ONLINE e-Penyata Gaji 2013 (Slip Kakitangan Kerajaan) ( AWAM )


Bagi yang sudah mendaftarkan diri secara online untuk e-penyata gaji ini anda boleh log in pada pautan yang kami sediakan di bawah ini untuk membuat semakan secara online dan melihat laporan.SEMAKAN SECARA ONLINE e-Penyata Gaji 2013 (Slip Kakitangan Kerajaan)(AWAM )


Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan anda boleh emailkan kepada maklumbalas[at]anm.gov.my atau hubungi terus di talian 03 - 8882 1000.SEMAKAN SECARA ONLINE e-Penyata Gaji 2013 (Slip Kakitangan Kerajaan)(AWAM)

Terima Kasih

sumber:www.queachmad.com

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Anonymous said...

mmmm... katanya online. dah tiga hari saya Cuba login tapi sistem masih tergendala...

paklah said...

E Penyata Gaji adalah satu cara yang digunakan oleh Jabatan Akauntan Negara untuk memberikan kemudahan kepada Kakitangan Awam Kerajaan untuk menyemak penyata (slip) gaji mereka secara online. http://epanyata.blogspot.com/

Anonymous said...

Nak daftar pun tak boleh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Loading...

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.