Terkini!!! Di Syria [Makam Khalid al-Walid r.a] Hampir Dimusnahkan Oleh Rejim Yang Kejam | VIDEO DAN GAMBAR

TERKINI: 11/07/2013 MAKAM 'PEDANG ALLAH' & ANAKNYA HAMPIR MUSNAH! | Dendam kesumat pengikut rejim terhadap Khalid al-Walid r.a berlangsung dari zaman Rasulullah SAW sehingga ke hari ini, sebagaimana entri yang lepas ( Klik Di sini ) rejim sedang mengebom makam Khalid al-Walid r.a dan maklumat terbaru makam Khalid al-Walid r.a dan anaknya hampir musnah di bom. Mujahidin berusaha mempertahankan makam Khalid al-Walid r.a sehingga darah dan keringat yang terakhir. Kepada semua Umat Islam perbanyakkan doa, lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia ini.

HOMES: Imej terbaru yg diterima jelas menunjukkan masjid Khalid al-Walid r.a semakin musnah akibat serangan2 bertalu-talu tentera rejim / sekutunya..ini hanya membenarkan apa yg telah dilaporkan sebelum ini....!

Gambar Makam Khalid al-Walid r.a Di musnahkan oleh Pengikut Syiah

Kita masih belum menerima apa2 berita terakhir tentang keputusan dari perbincangan mujahiden tentang soal keselamatan maqam Sahabat ini,, apakah mujahiden akan memindahkan kedua2 makam manusia istimewa ini ke suatu tempat lain atau pun sebaliknya akan terus dibiarkan di sini dan diserahkan shj kpd Allah yg Maha Tahu dan Maha Berkuasa utk memelihara dan menjaga kemuliaan 'Pedang' NYA...dari dinodai kaum pelaknat rafidhah Hizbola, Iran dll..

Beberapa bulan yang lalu, seorang Jeneral Hizbola pernah menyebutkan bahawa "Kami ada misi...iaitu kami tidak akan berhenti sehingga kami benar-benar berjaya memusnahkan 'orang' yang telah berjuang menentang nenek moyang kami.. "- pihak yg dimaksudnya itu ialah Khalid al-Walid R.A !!

Jika dahulu datuk nenek moyang mereka telah utk membunuhnya ketika beliau masih hidup, kini zuriat dan keturunan mereka pula berazam mahu 'membunuh'nya saat kita sedang 'tidur'...!!

Adakah antara umat Islam yg tidak mengenali siapakah Khalid Ibn Al Walid R.A ??

(Khalid Ibn Al-Waleed R.A .....inilah orangnya yg telah mendapat jolokan Rasulullah saw sendiri sebagai (بسيف الله المسلول) " Pedang Allah yg terhunus "...beliau termasuk antara Sahabat utama Rasulullah saw yang telah berperang menentang dan menghapuskan kaum murtaddin dgn membunuh pemimpin mereka Musailamah al- Kazzab yg mendakwa sebagai Nabi baru..beliaulah juga yg telah berjaya memimpin tentera Islam lebih 100 kali dalam memerangi dan menundukkan musuh2 Islam termasuk Khawarij, Parsi dll...di bawah panji2 Khalifah Abu Bakar R.A dan Umar R.A....Maka amat malang sekali jika ada di kalangan umat ini seolah2 ' tidak merasakan apa2' ketika melihat atau mengetahui makam Sahabat agung Nabi mereka sendiri telah diperlakukan seperti ini oleh kaum zindiq rafidhah di kota ini...)- tranungkite.net

Artikel Menarik Lainnya4 comments:

Blogger Top Star said...

Banyak tempat2 yg bersejarah, namun akibat perbuatan umat Islamm sendiri yang berperang sesama sendiri, membuatkan tempat2 sejarah nabi2 trehakis....

boni kacak said...

blogger top star, islam tak berperang sesama sendiri. kenali basyar assad dulu. dan kemudian barulah keluarkan kenyataan islam berperang sesama sendiri. Hakikatnya Islam sedang berperang dengan Firaun alaf baru (basyar assad). Dan kemungkinan juga mereka adalah tentera dajal.

shahrul rahmat said...

Tiada Islam yg berperang sesama sendiri...setuju

shahrul rahmat said...

Tiada Islam di bawah panji-panji kalimat lailahaillallah yg berperang sesama sendiri..agreed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.