Tragedi Di bulan Ramadhan | Empat Sekawan Lemas Ketika Mencari Kepah Di Taman Seri Krubong, Melaka [GAMBAR]

Tragedi Di bulan Ramadhan | Empat Sekawan Lemas Ketika Mencari Kepah [GAMBAR] | Al-Fatehah,  sungguh menyedihkan berita ini  sungguh besar dugaan ahli keluarga mangsa yang terlibat dalam tragedi ini. Kalau kita balik kepada fitrah semua ini sudah ditentukan sejak Azali dan merupakan ujian untuk hambanya yang beriman. Semoga Arwah ditempatkan di kalangan orang beriman dan beramal soleh.

gambar-Empat-Kanak-kanak-Mati-Lemas-di-Taman-Seri-Krubong.jpg

MELAKA : Keriangan lapan kanak-kanak termasuk dua beradik mencari kepah di sungai berdekatan rumah di Taman Seri Krubong di sini bertukar tragedi apabila empat daripadanya mati lemas semalam.

Kejadian pukul 4.30 petang itu mengorbankan Mohamad Nazimi Fadzli, 9, dan adiknya, Hanis Balkis, 7. Turut maut ialah Athafiz Amin, 10, dan Radziatul Nadia Rosnan, 12.

Mayat Mohamad Nazimi ditemui pada pukul 5.50 petang diikuti Hanis Balkis lima minit kemudian. Mayat Athafiz dan Radziatul Nadia masing-masing ditemui sekitar pukul 6 petang.

Kesemua mangsa tinggal di Taman Seri Krubong Fasa 2. Mereka pergi ke sungai yang terletak kira-kira satu kilometer dari taman itu pada pukul 4 petang. – Kosmo

Untuk melihat keputusan penuh Malaysia Vs Chelsea dan Jaringan Gol keseluruhan Sila ( Klik )

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.