[GAMBAR] Pergaduhan Ala Kongsi Gelap | Suami isteri brutal, bergaduh sehingga cedara parah guna parang dan tukul

[GAMBAR] Pergaduhan Ala Kongsi Gelap |  Suami isteri brutal, bergaduh sehingga cedara parah guna parang dan tukul | Sungai Siput: Hanya kerana wang RM36 yang hilang, satu pasangan suami isteri warga emas bergaduh hingga menyebabkan kedua-duanya cedera parah dalam kejadian di kampung baru, di sini, kelmarin.

Dalam kejadian jam 12 tengah hari kelmarin, pasangan terbabit ‘berperang’ apabila si isteri berusia 66 tahun menuduh suaminya yang berusia 73 tahun mencuri wang.

Sumber polis berkata, tuduhan isterinya menyebabkan si suami menetak kepala isterinya dengan parang, manakala si isteri mempertahankan dirinya dengan tukul besi.

Berdasarkan siasatan awal, si isteri berjaya merampas parang yang digunakan suaminya itu sebelum membalas serangan dengan menetak suaminya pula.

[GAMBAR] Pergaduhan Ala Kongsi Gelap |  Suami isteri brutal, bergaduh sehingga cedara parah guna parang dan tukul

[GAMBAR] Pergaduhan Ala Kongsi Gelap |  Suami isteri brutal, bergaduh sehingga cedara parah guna parang dan tukul
PETUGAS ambulans memeriksa kecederaan lelaki terbabit.
“Tidak cukup dengan itu, si isteri turut menyimbah minyak panas ke atas suaminya menyebabkan mangsa menjerit kesakitan yang didengari jiran mereka.

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.