Strategi Syiah Di Malaysia Dengan Gagasan 20 TAHUN Mereka [2005-2025] | Moga Allah Mengagalkan Rancangan Mereka

Strategi Syiah Di Malaysia Dengan Gagasan 20 TAHUN Mereka [2005-2025] | Moga Allah Mengagalkan Rancangan Mereka | Syiah di Malaysia begitu kepanasan, segala kegiatan dan tipu muslihat mereka telah dibukakan hijabnya oleh Allah SWT. Di pihak kerajaan atau pun pembangkang mereka sudah tiada tempat, asalnya mereka menyusup masuk dalam gerakan NGO dan Parti Politik atas nama keadilan dan membela rakyat tetapi sekarang helah mereka telah terdedah. kejadian di Syria menunjukkan niat sebenar mereka dan disebalik kekacauan di Mesir adalah disebabkan tangan-tangan mereka,mereka merancang Allah juga merancang, sebaik-baik perancangan Adalah ketentuan Allah..

Strategi Syiah Di Malaysia Dengan Gagasan 20 TAHUN Mereka [2005-2025]

Ini adalah satu info yang dikongsikan seseorang tentang Strategi Syiah Di Malaysia mulai gagasan 20 tahun mereka 2005 – 2025 :-

1. Masuk ke dalam pertubuhan harakat Islamiyyah, tanzim haraki seperti Pas, Abim, Jim, Hizbut Tahrir dengan cara taqiyyah pura pura dan niat menguasai pucuk pimpinan atau menghancurkan dari dalam.

2. Mereka masuk kedalam parti politik Ummat Islam seperti Pas, UMNO , PKR dan lain lain untuk menjadi pemimpin dan sekaligus mencetuskan merekrut pengikut mereka dijadikan syiah.

3. Mereka menggunakan tarekat seperti tarekat ahlu bait, menyamar atas nama keluarga Rasulullah saw sebelah Saidina Ali untuk rekrut syiah.

4. Mereka masuk dalam pertubuhan berbaiah seperti Pekida, Al Ehsan, Batas , Simpang 3, Majlis Sabilillah dan seangkatan untuk tujuan yang sama, sama ada merekrut ahli atau mengahncurkan jamaah dari dalam.

5. Mereka akan gunakan kuasa politik , rapatkan dengan Perdana Menteri malaysia, menteri -menteri, rapat dengan Menteri Besar Selangor, Kelantan, dan ex MB kedah bagi tujuan perlindungan politik mereka agar mereka dapat back up.

6. Mereka Syiah laknatullah menyusup masuk ke dalam PDRM dan ATM untuk merekrut seramai mungkin polis dan askar untuk masuk syiah laknatullah.

7. Mereka mengunakan perniagaan seperti perniagaan air,makanan dan lain untuk dana dan kewangan syiah.

8. Mereka telah memanggil ramai rakyat Iran Syiah untuk masuk belajar dan bekerja di malaysia, dan mereka cuba sEkang kahwinkan lelaki Syiah Iran dengan wanita Islam malaysia, mereka masuk dengan cara macam tu melalui belajar dan perkawinan.

9. Mereka masuk dalam pertubuhan pertubuhan amal berbilang bangsa dan kaum untuk merekrut syiah

10. mereka akan rapat dengan mahasiswi mahasiswa Islam di seluruh IPTA dan IPTS untuk bawak masuk Syiah dengan cara 9 di atas.

Sumber: #Kajian semasa dari Pengerusi Majlis Pekerja -Pekerja Profesional Islam Malaysia PRO-Islam..

Artikel Menarik Lainnya2 comments:

Anonymous said...

Syiah ini bukan satu mazhab tetapi satu ugama yg mirip dng Islam tapi bukan Islam. Banyak ciri2 syiah yg bertentangan dng Islam...yg menarik orang menganutnya ialah nikah muta'ah, dibaca zina.

Anonymous said...

Malaysia kata Syiah diSyria mengistiharkan perang keatas Sunnah.

Tapi...sebaliknya di Malaysia....
Kerajaan Malaysia yg berfahaman sunnah pulak yang mengistiharkan perang (penghapusan) keatas Syiah.

Elok laaaa.........

Sampai bilapun Islam tak akan aman...

Sana tuduh sini macam tu.....sini pulak tuduk kat sana macam tu...Last2 dua2 matai katak....

Kan BANGANG BIN BENGONG namanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.