Tidak Kisah Di Ban TV Kerana Faktor Politik | Rezeki Faizal Tahir Makin Mencurah

Tidak Kisah Di Ban TV Kerana Faktor Politik | Rezeki Faizal Tahir Makin Mencurah |  KUALA LUMPUR : Isu penyanyi Malaysia, Faizal Tahir diban oleh sebuah stesen televisyen (bukan kerajaan) sedikit pun tidak merungsingkan figura ini. Malah, Faizal yang mula melakar kejayaan dalam industri hiburan dengan lagu Mahakarya Cinta mengaku bahawa rezekinya semakin murah semenjak isu ini dibangkitkan dan menjadi bualan ramai.

gambar-penyanyi-faizal-tahir.jpg

“Syukur Alhamdulillah, kes tersebut sedikit pun tidak mengacau periuk nasi saya. Malah, saya masih lagi banyak menerima undangan persembahan. Saya tahu orang yang berbuat demikian terhadap saya. Apapun, dek kerana itu, saya tidak muncul dalam mana-mana program raya tahun ini.

“Saya hanya muncul dalam iklan Watson yang menampilkan lagu raya baru dari saya. Perkara ini terjadi apabila saya sedari, setiap kali rakaman yang melibatkan saya dengan stesen TV tersebut, pastinya ia akan dibatalkan last minute,” katanya yang ditemui pada majlis rumah terbuka Johara Pagi Era.

Menjelaskan mengenai pendekatan yang dilakukannya apabila meminta pandangan darupada peminatnya sendiri terhadap pembikinan album barunya, Faizal memberitahu, idea tersebut datang daripadakehendaknya sendiri.

“Saya yang pilih pendekatan tersebut. Sebelum ini, saya sering berkarya sendiri. Jadi, sekarang ini sudah tiba masanya untuk saya meminta pendapat dan pandangan bernas dari peminat.

“Peminat akan rasa lebih dihargai dan peminat jugalah yang menyokong karier seseorang penggiat seni seperti saya,” ujarnya. – Murai

Artikel Menarik Lainnya1 comments:

Anonymous said...

Sbb mamat ni tau sapa yg bagi rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.