[GAMBAR DAN VIDEO] PENGAWAL KESELAMATAN Suspek Rompak Dan Bunuh Di Ambank DITANGKAP | Kes Rompak Dan Bunuh Pegawai Ambank Telah Berjaya Diselesaikan


[GAMBAR DAN VIDEO] PENGAWAL KESELAMATAN Suspek Rompak Dan Bunuh Di Ambank DITANGKAP | Kes Rompak Dan Bunuh Pegawai Ambank Telah Berjaya Diselesaikan | Kalau korang masih ingat tragedi rompak dan tembak mati seorang pegawai bank cawangan Ambank  memang menjadi berita hangat sebelum ni.
Suspek Rompak, Bunuh di Ambank Ditangkap

Khabarnya suspek yang menembak mati seorang pegawai bank cawangan Ambank telah diberkas jam 7.00 pagi tadi di Kampung Belungkor, Kota Tinggi.
baca lagi & untuk tonton video eksklusif, klik TAJUK ENTRI ni
KUALA LUMPUR - Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar menerusi Twitter rasmi beliau memaklumkan bahawa suspek yang dikehendaki bagi kes rompak dan tembak mati seorang pegawai bank cawangan Ambank di Subang Jaya, 23 Oktober lalu berjaya diberkas di Johor Bahru, awal pagi tadi.

"Syabas pasukan Ops Cantas Bukit Aman... terima kasih rakyat Malaysia yang terus membantu PDRM Malaysia," ujar Khalid di laman mikto Twitter miliknya.

Sementara itu, menurut Facebook Polis diRaja Malaysia (PDRM), suspek berjaya diberkas jam 7.00 pagi tadi di Kampung Belungkor, Kota Tinggi.

Penahanan dibuat atas maklumat yang diberikan kepada agensi itu.

Facebook yang memetik kenyataan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman itu berkata, pihak polis percaya dengan penangkapan suspek utama ini, kes berkenaan telah berjaya diselesaikan.

Pihak polis merakamkan jutaan terima kasih kepada orang ramai di atas kerjasama dan keprihatinan dalam kes ini.

Manusia keji macam ni patut digantung sampai mati di hadapan umum.

Artikel Menarik Lainnya1 comments:

Nuzime Si Pari Pari Putih said...

Kaya sekejap... tak ke mana... harap2 hukuman setimpal utk dia =..='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.