Baru 4 Hari Berkahwin, Meninggal Dunia Akibat Serangan Sakit Jantung Ketika Menangkap Ikan Di Sungai Perak | Al -Fatihah

Baru 4 Hari Berkahwin, Meninggal Dunia Akibat Serangan Sakit Jantung Ketika Menangkap Ikan Di Sungai Perak | Al -Fatihah | TELUK INTAN – Seorang lelaki berusia 30 tahun yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan meninggal dunia akibat serangan penyakit jantung ketika menangkap ikan dengan tiga rakannya di sini hari ini. 
 
Baru 4 Hari Berkahwin Meninggal Dunia Akibat Serangan Sakit Jantung Ketika Menangkap Ikan Di Sungai Perak | Al -Fatihah
 
Mohd Radzi Nordin, seorang buruh, rebah dan terjatuh ke dalam Sungai Perak pada pukul 2 petang ketika dia dan rakannya sedang bersiap sedia untuk menebar jala.

Isterinya, Nor Kamisah Omar, 25, berkata mereka baru sahaja berkahwin 4 hari lalu di rumah keluarga suaminya di Kampung Melayu, Jalan Woo Saik Hong di sini.

“Dia suruh saya sediakn makanan kegemarannya untuk makan tengah hari sebelum meninggalkan rumah pagi ini,” katanya.

Sementara itu, rakan Mohd Radzi, Ahmad Hazizi Shoib, 46, berkata sebelum itu arwah mengadu sakit dada sebelum terjatuh ke dalam sungai.

Dia berkata mereka kemudian mengeluarkan arwah dari dalam air dan menghantarnya ke Hospital Teluk Intan, menurut sumber Dunia itu blogspot.

Artikel Menarik Lainnya1 comments:

Nuar Misha said...

Alfatihah buat arwah suami sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.