Salam Maal Hijrah | KISAH BENAR AIRMATA BAGINDA RASULULLAH SAW


Salam Maal Hijrah | KISAH BENAR AIRMATA BAGINDA RASULULLAH SAW | Tiba-tiba dari luar pintu terdengar seorang yang berseru mengucapkan salam. 'Bolehkah saya masuk?' tanyanya. 


Tapi Fatimah tidak mengizin kannya masuk, 'Maafkan lah, ayahku sedang demam, kata Fatimah yang membalikkan badan dan menutup pintu. Kemudian ia kembali menemani ayahnya yang ternyata sudah membuka mata dan bertanya pada Fatimah,'Siapakah itu wahai anakku?' 'Tak tahulah ayahku, orang sepertinya baru sekali ini aku melihatnya,' tutur Fatimah lembut. 
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Read More

ADRI BIN HAMZAH [Pengawal Keselamatan Bunuh Pegawai Bank] | TerBUKTI MEMANG GILA DUIT


ARDI BIN HAMZAH [Pengawal Keselamatan Bunuh Pegawai Bank] | TerBUKTI MEMANG GILA DUIT | Muatnaik Gambar Longgokan Duit Di Laman Facebook miliknya. 23 Oktober lalu, negara digemparkan dengan kes pembunuhan pegawai bank Norazita Abu Talib.

Suspek Norazita Memang Gila Duit

Mangsa yang merupakan kakitangan Ambank cawangan USJ 2 Sentral, Subang Jaya ditembak menggunakan ‘pump gun’ pada pukul 6.30 petang ketika sedang membuka bilik kebal untuk menyimpan duit.
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.