Suspek yang mengamuk di JPM adalah seorang blogger



Inikah Suspek  yang mengamuk di JPM petang tadi, rupanya beliau juga seorang blogger- Nama blog beliau Jaya Negara- yang aku heran kenapa utusan melaporkan bahawa tindakan beliau ingin menumbangkan kerajaan, adakah logik dengan menggunakan pedang samurai boleh menumbangkan sesebuah kerajaan

 Aku duk terpikir dengan akal bodoh aku ini, x tahu laa akal korang lebih panjang. maafkan aku bai. Mengikut tulisan yang aku baca dalam blog beliau tidak menampakkan kecenderungan ke arah politk kepartian, cuma sedikit tulisan yang memberontak dan tiada pedoman , adalah tidak adil membuat keputusan tanpa diteliti sebabnya. mungkin beliau ada berselisih faham dengan kakitangan kat situ atau pun sewaktu beliau bertindak diluar kemampuan fikiran akal yang sempurna ( gila ). Allahlah yang Maha Mengetahui..Wallahualam..

Sila Tekan Link Ini Untuk Melihat Blog Beliau......Sekian

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

babycomel said...

setiap sesuatu yg terjadi pastinya bersebab kan,

www.QueAchmad.com said...

setuju sangat dengan entri ni, jangan cepat buat andaian. Dosa kering kang dapat di Akhirat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.