Benggong - Remaja Melayu Bangga Tunjuk Luvbite Kat Facebook

Nah ini lah penangan orang muda zaman yang serba maju nie..dah x segan nak tunjuk kebodohan diri sendiri.
Ambe pun hairanlah macam mana minah nie leh terfikir nak post benda mengarut macam nie x logik laaa..

Kalau kite tengok akhbar kalau x de buang anak sehari memang perkara yang cukup pelik, kenapa perkara ini berlaku? nah ini jawapan ambe, sebab kita Umat Islam sudah lama meninggalkan Al-Quran dan hukum yang terkandung dalam nya..ini laaa bala sebenarnya..

Ambe bersangka baik lah mungkin gambar nie ada orang edit nak kenakan minah nie..gambar nie ambe amik kat FB antara yang terhangat di postlaa..hehe.

Pepehal awasi anak anda dan ahli keluarga anda dari perkara mengarut mcm nie..selalu menekankan tentang Agama InsyaAllah keluarga kita selamat..Wallahualam.

Cai jangan marah kt ambe lak..sekadar pandangan jer..kikiki

Artikel Menarik Lainnya



12 comments:

PaPa Blogger said...

camner nak buat trafik tinggi?? aritu dah buat macam ambe buat, tapi tak jalan juga... hehehe

boni kacak said...

memang dunia dah betul2 akhir zaman la...

hainom OKje said...

Kesian remaja perempuan sekarang ni.... semoga diberikan hidayah allah hendaknya....

Dah le setompok besau macam kena gigit gajah je he..he..

Arra Ahmad said...

ish2..zaman sekarang ni macam2

NUR said...

Isk.. Macam2 la sekarang.. Semakin hebat cabaran nak menjaga anak2..

KY said...

takut tengok perangai anak2 remaja sekarang...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

aishhhh.. bdak zaman skrg da tak tahu malu...

Mk Syahir said...

haishh orang zaman sekarang..kedepan nanti tak ta lah camana

Lulu Caldina said...

alahai apa nak jadi.. singgah dari blog encik ben :)

Mrs Velentine said...

mmg bodoh perempuan ni

Shuk_ArChie said...

x leh blah ayat dia... tak malu langsung la bdk2 mcm ni.. haishhh esok lusa "detail" kan adegan plak pew (=_=")

Tracey said...

What the bekas? malu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.