[GAMBAR] Kahwin Abby Abadi Dan Suami Barunya Farhan Yang Awesome!!

[GAMBAR] Kahwin Abby Abadi Yang Awesome!!! | Barakallah lakuma,wa baraka ‘alaikuma wa jama’a bainakuma fie khair. Tahniah diucapkan ke atas Abby Abadi atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan atas pernikahan beliau baru-baru ini di Thailand dengan jejaka bernama Farhan atau nama penuhnya Muhammad Noor Farhan Che Bakar yang berusia 24 tahun jauh lebih muda darinya.
Kenapa sejak akhir-akhir ini orang Malaysia asyik kahwin di Thailand jer. Bermula dengan Ustaz Fathul Bari kemudian Ashraf Muslim dan beliau sendiri. Adakah prosuder di Malaysia begitu menyusahkan..lepas nie aku pun nak nikah kt Thailand laa..hehe

gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik

gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik.jpg

gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik.jpg

gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik.jpg

gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik.jpg

gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik.jpg


gambar-pernikahan-abby-abadi-dan-farhan-yang-menarik.jpg

 Untuk bacaan lagi ( Sila Klik )

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Mawardi Yunus said...

moga bahagia lah mereka hingga akhir hayat :)

Lolly Lilly said...

harap2 perkahwinan Arbaiyah yg ini kekal bahagia hingga ke akhir hayat~
kacak nye husband~ hehehe~

Cik Zaitul said...

Idea nak nikah ke thai tu mcm menarik je,, ehh...
Mgkin pas nikah teus leh soping2.. lepak2 krabi...
Ekekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Loading...

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.