Penghinaan Yang Dashyat Terhadap Islam Oleh [Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura] Dengan Memanggil Allah itu keparat | Semoga Allah Melaknat Mu Wahai Si Celaka!!!!

Lagi Kes Hina Islam Di Facebook! - Melampau! Itulah ungkapan yang sesuai kepada pemilik akaun Facebook, Alin Binti Abd Jalil. 

Facebook Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura Yang Menghina Islam


Penulis tidak pasti sama ada pemilik akaun ini beragama Islam atau tidak, tetapi yang dilihat secara serius adalah ‘posting’ yang dibuat.

Penghinaan yang dibuat oleh pemilik akaun tersebut dilihat sangat melampau apabila bukan sahaja menghina agama Islam, malah dia turut menghina Nabi Muhammad SAW.

( Petikan Mangkuk Sial ini Di Facebook )“Assalamualaikum dan selamat pagi sayang-sayangku! Bangun pagi jangan nak harap tonggek 2 rakaat jer!

“Orang yang rajin bangun untuk menonggek 2 rakaat tak gerenti sihat. Kalau nak betul-betul sihat, bangun pagi toksah jaga hati si dewa bulan Arab keparat si Allah swt tuh.

“Lebih elok berlatih berlari pantas untuk melintasi titian siratul mustaqim. Ini buktinya makcik boleh lari dan melintas lebih pantas dari si nabi keparat Babi Muhammad!”

Print Screen Facebook Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura Yang Menghina Islam
Untuk melihat denga lebih jelas sila besarkan

Kenapa perlu menghina hingga begitu sekali?

Apa kesalahan agama Allah SWT kepada dirinya hingga memilih untuk menghina pada tahap yang tidak boleh diterima fikiran.

Entah apa yang difikirkan dalam fikiran pemilik akaun tersebut.

Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) jangan tutup mata dengan isu sensitif sebegini.

Bagaimanapun, penulis mengucapkan tahniah kepada SKMM apabila semenjak kebelakangan ini SKMM dilihat serius dalam menangani isu sebegini.

Mohon juga pihak SKMM untuk melaporkan akaun tersebut kepada pengendali Facebook sebagaimana mereka lakukan terhadap pemilik akaun Facebook pasangan seks publisiti, Alvin dan Vivian.

Justeru, penulis menggesa seluruh umat Islam yang menyayangi agama anda untuk melaporkan akaun tersebut kepada pengandali Facebook - MyNewsHub

Ps/ . –  Aku dah ikut cerita Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura si celaka nie sejak dari dulu lagi semenjak dia menghina kaabah dengan meletak pelacur di atas kaabah , ini adalah propaganda Yahudi bagi mengucar kacirkan negara kita, berhati-hati. Satu lagi aku harap sangat pihak berwajib menjejaki pelaku sial ini, teringin aku nak tengok muka dia nak bagi flying kick...

Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.