Maaf Jika Gambar Ini Mengganggu Harimu | Krisis Di Syria

Maaf Jika Gambar Ini Mengganggu Harimu | Krisis Di Syria | Saudara kita di Syria, Palestin dan Mesir sekarang dizalimi oleh pemerintah mereka sendiri dan Yahudi ( Zionist ). Disebalik Politik Malaysia yang makin panas, aku lihat cakna masyarakat Malaysia berkenaan isu di Timur Tengah semakin hambar sekali. Kalau kita di Malaysia air terpaksa dicatu mereka di sana sudah beberapa hari tidak makan dan minum.

Marilah kita sama-sama membantu, jika tidak dengan harta benda yang kita sayang, sekurang-kurangnya dengan doa kita yang kudus..

Tapi inilah yang terjadi di Syria berlanjutan ke tahun ketiga. Tiada apa-apa yang istimewa dengan gambar ini, INI HANYALAH KISAH BIASA ANTARA IBU DAN ANAK DI SYRIA.



Kisah ibu yang mendakap anaknya yang dibom tentera Syria yang didokong oleh Bashar Al Assad
kehilangan ayah dan ibu...akhirnya abang yg mnjadi tmpat mencurah kasih sayang

Hasil dari bom barrel bashar assad
Jom kita bantu Saudara kita di sana dengan membantu membina Kilang Roti di Syria, Wakil Muslim Care di Syria cerita.."Tolonglah kanak2 di Syria kelaparan.. kalau kami dpt makan roti 3 kali seminggu pun dah teramat baik.." Inna lillah wa inna ilaihi rojiun.. smoga Allah mengampunkan semua dosa2 kita...aminnnn

RHB Muslim Care
26212000004747

Maybank Muslim Care
564490211159

Bank Islam Muslim Care Malaysia
14014010147470


Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Che Akak said...

kesiannya anak2 yang tidak berdosa

cik amal said...

YA ALLAH...akak :( ksanggup diorang buat macam ni :(

singgah sini.. moga blog ni dimurahkan rezekiii.. aamiiin

azrul perasit said...

asal ada gambar rimau tu x paham saya
haha
tuan leh link kan blog saya dalam blog tuan

syokperasit.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.